Gezamenlijke opkomsten

Home » Over ‘de Spoorzoekers’ » Gezamenlijke opkomsten

Gezamenlijke opkomsten

 Jaarlijks zijn er een aantal gezamenlijke opkomsten waar we met alle speltakken samen komen. Hieronder een korte introductie over deze gezamenlijke opkomsten.

Jantje Beton

In het voorjaar collecteren we voor Jantje Beton. De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas.

Sint-Joris viering

Sint-Joris is de beschermheilige van Scouting. Elk jaar in april wordt zijn naamdag gevierd. Rond het kampvuur wordt de legende van Sint-Joris verteld en is er nog een gezamenlijke activiteit.

Speculaasactie

Elk jaar in november verkopen wij speculaas en banketstaven in Herveld-Andelst. Dit is inmiddels een jarenlange traditie waarmee wij de financiën van onze vereniging kunnen aanvullen. De opbrengst van de verkoop komt rechtstreeks ten goede van onze eigen vereniging. Geld wat wij goed kunnen gebruiken om onze vereniging gezond en actief te houden.

Jaarafsluiting

Om het jaar met z’n allen af te sluiten eten we allemaal samen pannenkoeken in de blokhut. De hele middag zijn vrijwilligers bezig om pannenkoeken voor onze jeugdleden en vrijwilligers te bakken.